1/3-13

04.05.... Då vart pappa väckt, fortfarande oklart om det var mamma eller Smilla som väckte mig. Men man slog väl inte klackarna i taket precis! Problemet var att jag skulle jobba och väckarklockorna skulle börja ringa vid 05.15.... Så 04.30 var Smilla klar och hade gått o lagt sig igen, och där satt man och ugglade. Ingen bra start på dagen, såg framför mig hur jag skulle somna på jobbet dreglandes över datorn eller ratten i bilen. Men det gick bra idag, det gäller att hålla sig sysselsatt och det är ju inga problem då det gäller mig.

Smilla har idag för första gången lyckats sitta en kortare stund utan stöd. Men avslutet kunde ha varit lite snällare, tydligen så föll hon lite löst framåt, men tillräckligt mycket för att slå i läppen så att det kom pyttelite blod. Men hon gör framsteg varje dag. 

Då pappa kom hem så hade Smilla somnat. En liten powernapp på 1.5h stod på schemat innan det var dags att svida om till pyjamas och få i sig lite nattamat. Och nu har det gått 1.5h så nu ska jag väcka henne :-)

1 mar 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)