13/1-13

08:30, det var den tiden som Smilla behagade att gå upp idag :) Vi klagar inte :) Hon är ju så bra, sover som sina föräldrar och är bara 2 månader. Kommer nog att gå jättebra det här. På morgonen så var det pappas tur att leka och gosa med Smilla. Och även idag så har hon pratat lite samt smakat på diverse gossedjur. Oklart vilken hon gillade bäst men hon börjar lacka ur på den "blåa elefanten" som hänger i babygymmet :)

En lite sömnstund på förmiddagen och sedan var det dags att sätta sig i babysittern och kolla på när pappa och mamma sorterade nycklar som pappas jobb skall ha. 2.5h nyckelsortering på schemat, sedan var det dags för pappa att åka och jobba denna söndag. Så mellan 14:30 och 20:00 så var pappa på jobbet och Smilla och mamma umgicks hemma. Ett litet försök med att få Smilla att sova lite misslyckades då Smilla verkar ha nåt tjall med magen igen. 

Då pappa kom hem så vart det en kort stund gos, en kort stund tv-tittande i elektriska babysittern och exakt klockan 21 så somnade Smilla i pappas famn

Att se sin dotter le och känna att hon mår bra gör att även vi känner oss så nöjda. Det gör ju ens dag då Smilla ler med hela munnen :)

13 jan 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)