19/1-13

Idag var det väckning strax efter 07. Smilla och pappa hade frukoststund ihop. Efter detta så var det en stunds vila för Smilla och när hon sedan vaknade igen (strax efter 12) så vart det "lunch" och sedan ett härligt skumbad med lite efterföljande massage som mamma utförde.

När vi var påklädda och klara så skulle vi åka på barnkalas hos Helen och Jennifer men innan dess så var vi tvugna att besöka Elgiganten Häggvik där pappa skulle köpa en grej. Väl på plats så var det urusel service och när de sedan slog på datorn så fann den grejen inte hos dem.... Så dit åkte vi förgäves (och pappa var lite arg då han lämnade butiken)

Sedan begav vi oss till Västertorp på barnkalas, en massa glada och pigga barn sprang runt där. Kul och se hur barn utvecklas och en 2 åring som härmar ens ord var riktigt roligt att få uppleva :)

När vi var klara där så var det dags att bege sig hem för att njuta av lördagskvällen med en enklare middag och lite tv-tittande. Smilla hade svårt för att somna på kvällen och vid 21:40 så somnade hon äntligen

Idag så har det varit upp emot -22C ute

20 jan 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)