2/1-13

08:02 så hör vi Smilla skratta för första gången någonsin. Hon ligger kvar i sin säng och vi i våran och så hör vi hur hon jollrar och skrattar :)

Klart jag också skulle ha skrattat om jag fick sova så pass länge, från ca 22 igår fram till 08 idag :)

Under dagen så har mamma och Smilla myst i allmänhet. Mamma har hunnit plocka bort julgran och alla 4000 kulor HON hängt i den ;) Enda julgrejerna som är kvar är stjärnorna i fönstrena. Smilla sovit långa stunder idag och då pappa kom hem efter jobbet så möttes man av en superlugn, och glad, Smilla. Hann med en hel del pappa-dotter gos innan det var dags att förbereda sig för sängen. Mamma stack iväg och handlade och så fort hennes bil hade lämnat uppfarten så satte brandsiren Smilla igång. Konstant grinande och skrikande från 20:10 till 21:05. Efter att hon fått i sig nattmaten så låg hon i sin säng och jollrade från 21:05 till 21:10 då hon äntligen somnade, mätt och belåten. 

Mamma var lite wild and crazy som begav sig in till city efter mörkrets inbrott ;). Altheran var slut på vårat apotek så då var det bara att åka in till stan för att hämta upp mer

Nu sover Smilla och dags för pappa att ta sig en välförtjänt fika samt fortsätta med jobbet

2 jan 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)