2012-10-23, 1 dag kvar

Idag var det pappans tur att gå upp 06:32 för att släppa ut katten. När detta var gjort så var det bara att kalla in katten igen för jag hade glömt att ge den mat. Därefter så var det bara att hoppa ner i sängen igen där mamman låg och sov. Somna om som en stock och 11:22 vaknade man igen

Under dagen så har vi gjort ett stort arbete med att scanna in alla dokument vi har gällande bebben. Det har väl gått så där, har lyckats få in alla dokument, men som ett (1) dokument och nu lyckas jag inte särskilja de 62 olika sidorna. Håller på och bli tokig. Men jag ger inte upp!

Tisdag kväll: Nu har det mesta hamnat på datorn, nu måste jag sortera upp allt, så att vi får det i tidsordning. Men först lite tv tittande, arbetet fortsätter senare ikväll/natt :)

 

 

23 okt 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)