2012-10-24, dagen D

Klockan är 00:25 och jag sitter uppe och pysslar med hemsidan. Har lyckats få med en hel del information, bilder och annat nödvändigt. Idag är dagen D, den dagen barnmorskorna beräknat att krabaten skall komma ut. Bilen är tankad, BB-väskan packad, alla tekniska prylar är laddade och klara. Tror dock inte att jag kommer att få tillstånd till att sända födseln via webcam ;-) Men jag håller tummarna för att bilarna flyttar på sig då vi skall bege oss till Danderyd

 

Näe, nu blir det lite mer pyssel med sidan  

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Klockan 10.25 var det dags att kliva upp. Mamman verkar må bra och barnet började röra på sig så fort jag satte på vår låt Olen Suomalainen :-)

En härlig frukost intogs, därefter vart det lite bloggande och sedan var det hopp o lek på schemat denna dag

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Klockan är 14:25, kanske dags att få på sig lite kläder och sedan bege sig ut för att få se en glimt av solen. Det här med hemsidor tar en massa tid, men det är sjukt roligt och intressant. Sambon tar det lite lugnt nu under dagen, produceras inte många kw där ;)

 

 

 

 

24 okt 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)