2012-12-26

Idag var det en speciell dag. Smilla fick för första gången vara med och dela ut mat och kläder till hemlösa och andra behövande i Stockholm.

Det hela började på morgonen då pappa gick upp tidigt för att agera "omvänd" jultomte. Han åkte runt till en massa männsikor och hämtade paket. Dessa paket innehöll kläder, skor och mat som de ville skänka till behövande. Denna tur tog ca 7h och pappas bil var för liten för alla paket så han fick bege sig till OKQ8 och hämta ett släp. När detta släp var proppfullt så begav vi oss in till stan där vi åkte runt och delade ut detta till olika ställen. Pappa hade även med en kompis som hjälpte till. Pappa, mamma och Smilla höll på fram till 22 tiden med detta, sedan begav vi oss hem igen. Och Smilla var klarvaken :) Vi hade lite problem med att få Smilla att somna men runt 00:15 så somnade hon äntligen. Mamman hann nog somna precis innan dess :)

Under eftermiddagen så åkte farmor och faster hem till Finland igen efter att de varit här och firat jul med oss. Vill skicka ett stort tack och en varm kram till er!! Ni är guld värda, ni är grymma "rapare" ;)

Imorgon torsdag är det klämdag, men inte för pappa för han skall jobba hela dagen med flytten

 

Så här fin var Smilla på julafton :)

27 dec 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)