2012-12-28

Inatt så har Smilla sovit bra. Uppe en kort stund på natten men sedan så somnade hon om och vaknade runt 07. Pappa fick sova vidare 1h medans mamma var uppe och tog hand om Smilla. Sen var det pappans tur att ge Smilla lite frukost innan det återigen var dags för pappan att bege sig till jobbet.

Smilla och mamma var vakna och lekte i babygymmet på morgonen

............................................................................................................................................................................

Under dagen så tog Smilla och mamma en promenad ner till centrum. Lite mingel, besök på bolaget samt lite mat på Subways stöd på "att-göra" listan. Allt gick jätte smidigt för båda 2. Enda problemet var på vägen hem då bussen fått en ny körväg och då inte längre passerar vårt hem utan den tar en helt annan väg. Så Smilla och mamma fick ta en promenad från brandstationen och hem.

På kvällen så vaknade Smilla vid 20 tiden, hon fick lite mat och lite kvalitetstid med farsan. Vi kollade lite på tv, brasan samt lek i babygymmet. Strax innan 22 var det dags för lite mer mat och sen vart det godnatt för Smilla.

Mamma och pappa avslutade kvällen med tv tittande och en mysig liten brasa

28 dec 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)