24/2-13

Klockan 03:06 var det dags för Smilla att påbörja dagen. Dock gick detta ganska smidigt då mamma och pappa klev upp för att hjälpas åt. Mamma förberedde maten och sedan så fixade pappa så att maten från flaskan hamnade i magen. Sedan var det dags för ett blöjbyte och sedan så hamnade Smilla i sängen. Efter 3 min så hördes ett mullrande ljud från sängen och en fasansfull lukt spred sig i närområdet av spjällsängen. Bara för pappa att lyfta upp Smilla och placera henne på skötbordet. Efter lite maggymnastik så byttes blöjan och pyjamasen åkte på igen. Då hon lyftes upp så hördes ett nytt mullrande ljud........ Bara ner med henne igen och byta blöjan igen. Smilla superglad, pappa supertrött!

Sedan så sov Smilla fram till 08:00 innan det återigen var dags att vakna och kräva mat. Inga problem för pappa att kliva upp och fixa detta. Efter maten så vart det lek i köket, pappas snusdosa fick en omgång av Smillas tänder, gosse hunden fick ett blött öra och sedan vid 10:45 så gjordes ett försök av mamma att få henne att somna igen. Lite vila var önskvärt innan vi skulle sätta på henne hennes nya sparkdräkt, ryssmössa samt moonbootsen. En liten promenad i solen stod på planeringsschemat idag

Pappa försökte att överföra de gamla filmerna under morgon. Lite svårt att få programmen att lira med varandra men skam den som ger sig. Kampen fortsätter!

24 feb 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)