27/3-13

06:15 så var det pappas tur att bli väckt. Då var mamma på väg till jobbet och Smilla var klarvaken. Lite mat och sedan så la sig pappa och Smilla i stora sängen och kollade på Piff o Puff på youtube. Ganska kul och se hur hon reagerar på filmerna, hon är väldigt glad och följsam. Och när vi sedan lyssnade på Imse vimse spindel så sparkade hon i takt med ena benet mot pappas kropp. Hon gör STORA framsteg just nu

Strax efter 08:30 så var det dags att sova igen, för Smilla alltså. Pappa fixade alla räkningar och sådant som man inte kan fixa när hon är vaken. Vid 10:20 så var det dags att kliva upp för lite brunch, vart katrinplommonpuré samt mjölkersättning. Sedan så var det dags för dagens gymnastik i babygymmet och pappa är fortfarande förvånad över att hon inte flög framåt varje gång hon vädrade. Slutade med att pappa fick vädra köket istället :)

Nu skall vi göra oss i ordning för att bege oss ut och utforska södra delarna av Stockholm, närmare bestämt ett besök i Haninge och Siba som ligger där. Vi har 4 kartonger som väntar på oss :) (se gårdagens blogg)

Idag så åker farmor och faster från Finland för att komma hit och fira påsken med oss. Skall bli så himla kul och träffa dem igen!

27 mar 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)