29/1-13

Strax efter 08 så var det dags för Smilla att vakna idag. Pappa fick vila ut en stund extra då mamma tog hand om Smillas frukost m m. Sedan vart det lite lek i köket innan vi packade in oss i bilen och begav oss av till pappas jobb där ett par grejer skulle fixas till. Pappa skulle ha varit ledig från jobbet idag men tror inte att telefonen ringt oftare någon gång. Så största delen av dagen gick till och svara i telefonen. Klockan 13 var det dags för tisdagsträffen för mammorna. Idag var det bara 4 mammor där och det var liiika intressant som alla andra gånger, eller inte :)

Pappa var hemma under tiden och fixade en läckande kran, sågade till en bordsskiva, bytte ett trasigt vred till blandaren i tvättstugan m m. Skönt att man hinner fixa lite hemma ibland också.

En kortare sovperiod för Smilla på eftermiddagen och sedan så vaknade hon strax innan 19 tiden. Lite gnällig då hon vaknade men det lugnade ner sig. Sedan vart hon lite gnällig igen innan hon somnade vid 19:50 tiden. Ikväll blir det en helkväll i soffan med alla tillbehör ;)

29 jan 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)