31/1-13

Klockan 00:21 inatt så vaknade Smilla och störtbölade. En snabb insats räddade läget och hon somnade igen. Det otroliga är att exakt samma tid igår natt, 00:21, så vaknade hon och störtbölade då också. Snacka om att följa rutiner.

Dock så varade lugnet bara i 3h denna natt för kloclan 03:26 så var det återigen dags för henne att vakna, och störtböla. Denna gång så var hon otröstlig en längre stund. Men efter mycket om och men så somnade hon

05:45 var det dags för pappa att gå upp då han hade slutbesiktning av flytten att fixa idag. Klockan 06:45 klev man in på jobbet och sedan slet man på fram till 15:15 då det var dags att ta helg (vet att det är torsdag men jag har fått ledigt fredag, lördag och söndag) och bege sig hem till familjen

Smilla varit vaken sen 14 tiden och endast en kortare sovperiod mellan 14-21. Väldigt grinig på förkvällen och då hjälpte ingenting för att trösta henne. 

Idag så har mamma och Smilla övat på att sitta. Smilla har fått dra sig upp från halvliggande position till sittande och det har hon tyckt är jätteroligt. Senare på kvällen så upptäckte Smilla sina fötter då hon låg på rygg och det var ganska spännande att se då hon försökte få sin fot till munnen. Nu kommer framsteg efter framsteg :)

1 feb 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)