2012-10-25, kvällen

Jahapp, då har man vart hos barnmorskan. Allt såg bra ut förutom blodtrycket på mamman. Detta innebar att ett nytt möte bokades nästa vecka för att kolla upp det igen. Jag tror iof att det beror på att mamman var uppe och gick och sedan fick hasa sig upp på britsen. Hade hon fått vila en liten stund så hade nog blodtrycket varit bättre

Vedklyv inhämtad, nu bara att klyva upp lite mer ved. Den man klöv upp för ett par år sen funkar inte riktigt nu, dom klabbarna var anpassade för den gamla brasan, den nya insatsen är lite mindre vilket kräver mindre klabbar. Men man har ju tid att pyssla med detta under den närmsta tiden

Nu väntar 5 dagars arbete för pappan, bara och hoppas att man inte är på fel plats ifall/när samtalet kommer

//JP

 

25 okt 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)