2012-11-10 Hon är här

Jahapp, då var vi äntligen klara då! Lite information gällande senaste dagarnas bravader Torsdag morgon kom vi till Danderyd för igångsättning. Detta skedde 08 på morgonen. En ballong sattes in för att "öppna upp portarna". Denna obekväma grej hade mamman hela dagen och halva kvällen innan den äntligen togs ut vid 19:30 tiden. Vid 20:33 då mamman står bredvid sängen så går vattnet, vad vi tror iaf :-) Vid 21.55 så börjar mamman få ordentliga värkar. Mamman tar en liten promenad för att försöka bli av med smärtan, dock hjälper inte detta. Vid 22.11 så sätts därför akupunkturnålar in. Dessa ger dock ingen önskad effekt alls så dessa tas bort efter ett tag. Klockan 22.53 sätts dropp med värkigångsättande medicin in. Klockan 00.35 görs en kontroll och då är hon 5cm öppen och de känner huvudet. Då smärtorna inte avtagit så bestäms det att det skall sättas in ryggbedövning. Dock går detta inte som önskat, dels så kommer de inte igenom med första nålen och andra nålen går direkt in i en ven/åder och det var inte alls bra enligt narkosläkaren, som förövrigt var riktigt trevlig! 3e försöket så funkar det och den gjorde susen. Innan detta så har lustgasen varit den stora räddaren i nöden och även pappa provade på den och kan bara säga en sak: WOW!! Vilken cool känsla när man haft den ett par minuter, skrattade en hel del :) Under resten av morgonen så uppstår lite komplikationer med urinet och värkarna blir kraftigare. Vid kontrollen 06.15 så är mamman 10cm öppen och man kan känna ett hårigt huvud. Mamman har även lite feber nu Klockan 10.55 sätter man igång med krystarna och 11.51 så kommer världens underbaraste bebbe till oss. Vilken känsla! 3700gr och 52cm, 35.5cm homf

 

imag1066.jpg

10 nov 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)