2012-11-21

Denna dag startade som de flesta senaste dagarna. Pappa vaknar upp utvilad vid 09.30, slår ett getöga på bebben och tänker: Shit va grymt, hon har sovit i 9h nästan. När man slår nästa getöga på sambon så förstår man att det inte är 9h sömn bakom bebbens utvilade kropp. Tydligen så har de umgåtts vod 05 tiden på morgonen. Jag misstänker att det är amningen som hållt dem vakna.

Då jag klivit upp o piffat till luggen så är det bara att klä på henne björndressen och sen bege sig ut på nya äventyr. Eftersom vi igår inte hann utforska hela Tumba C så begav vi oss ner dit igen. Pappa tog en liten frukost på Spaaks och bebben, hon sov! Besökte lite butiker och strosade omkring i lugnan ro. Därefter var det dags att bege sig till mjölkmaskinen som var hemma och laddade upp sina batterier. 

På eftermiddagen så åkte vi och besökte pappas jobb men tyvärr kunde vi inte fixa nåt anställningsnummer då bebben inte har något namn ännu. Tror iof att det inte är några problem i framtiden, eftersom pappas jobb är mycket roligare än mammas. Det får vi kanske en bekräftelse på på fredag då vi ska besöka mammas jobb :)

Denna kväl avslutas med buller och bång. Bebben sovit hela kvällen men precis innan läggdags så provar hon VMA-sirenen, och den funkar! Det ringer fortfarande i mitt högra öra

Nu lite sömn o vila, imorgon kommer mormor över på besök

21 nov 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)