2012-11-25

Idag så var det väckning ganska tidigt. Tror vi gick upp runt 09.30, men jag kan ha helt fel också. Det här med tidsuppfattning är något som har total havererat! Det enda jag vet är att Smilla börjar att låta runt 18:30 tiden och sedan håller det på ett tag :)

Idag så bestämde sig pappa för att ta med sig Smilla ut på en liten upptäcksfärd. Detta för att mamman skulle få vara hemma i lugn och ro och ta igen sig lite. 

Började med att vi begav oss till Mekonomen för att köpa en större spegel till baksätet. Den förra från Biltema fungerade bara inte! Inte för inte som Biltema ibland benämns som Feltema ;). När detta var gjort så begav vi oss till Skärholmen där vi besökte diverse butiker, bland annat Kjell o Co, sen vart det Clas Ohlson, efter detta så var vi (pappan) sugen på lite frukost så då vart det Subways och en god Spicey Italian macka. En bra start på dagen, dock lite dyr. Sedan så strosade vi omkring i centrum en stund innan det var dags att åka till Mediamarkt i Heron City. Spännande med parkeringsplatserna inne i p-garaget. Han/hon eller hen som var med och bestämde hur stora familjeplatserna skulle vara måste ju ha kommit med direktflyg från Amsterdam och något utav deras alla "Coffeeshops". Undrar fan om de inte till och med rökte på inne i garaget. Alltså, en familjeparkering skall vara lite större än en vanlig plats. På Heron City så har de tänkt tvärtom. Där får man plats med 2 cyklar bredvid varandra!?!?! Så vill man ha dörruppslag så skall man parkera där. Skandal är ett milt ordval

När vi var klara med detta så skulle vi ut och åka bil en stund. Då får pappan ett mail om att skrivaren han ville köpa fanns kvar och att jag kunde åka till Fältöversten och hämta den (hos en privatperson som bodde där). Just då så vart Smilla lite gnällig så det var ju bara att parkera på McDonalds i Kungens kurva och sen rusa in på toaletten och ta hand om henne. Var nog första gången i mitt liv som jag besökte McDonalds utan att handla något :)

Sedan så begav vi oss in till stan för att köpa denna skrivare. Efter många svängar hit o dit så lyckades vi tillslut hitta en p-plats och sedan in i folkvimmlet för att hitta en bankomat. Men allt lösta sig galant och vi begav oss hemåt med en ny skrivare med oss. Dock så var vi tvugna att stanna till på Netonnet för att köpa nya färgpatroner, vilket senare visade sig vara ett bra köp men jag glömde att köpa svart färg, så skrivaren fungerade inte.

Så efter 5h introduktion av roliga butiker så var vi återigen hemma och där träffade vi en utvilad mamma. Resten av dagen så slappade vi bara och spelade lite bingolotto. 

Nu ligger mamman och Smilla och sover, pappan skall börja betala månadens räkningar. Klockan är bara 01:45 så snart så kommer Smilla att börja grina och vilja ha mat. Då blir det till att väcka mamma eftersom jag inte har fått något reservlager av mjölk idag ;)

26 nov 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)