2012-11-27

Tidig denna morgon, runt 03:15 så slösurfade pappan på nätet och sökte efter information gällande namnet Smilla. Visade sig att namnet ursprungligen härstammar från Grönland och namnet Millaaraq. Om detta kan man läsa här. Upptäckte även då att Smilla har namnsdag den 9 november! Och det är ju helt otroligt, hur stor är chansen att vår lilla bebis har namnsdag samma dag som hon är född? Så i framtiden så kommer det att bli en massa firanden de 4 dagarna i november (9e då Smilla är född, 9e då hon har namnsdag, farsdag som de närmsta 10 åren kommer att firas mellan 8 och 14 november och sedan så klämmer vi in pappans födelsedag den 12 november) Känns bra det här!

Smilla sov väldigt länge igår, under natten och tidiga morgonen. Dock så vaknade hon till vid 05 då hon ville ha lite mjölk och närhet. Detta fick mamman ta hand om och pappan sussade vidare.... Fram till 07:16 då det var min tur att ta över. Jag hann ju iaf med ca 4h sömn :)

Under dagen så gjorde familjen en liten utflykt till Netonnet där vi skulle inhandla färgpatron till pappas skrivare. Men när man ser att 1 färg (svart) kostar 349kr så blir man ju avskräckt, särskilt när jag bara betalade 300kr för skrivaren på blocket. Som tur var så hade vi en Teknikmagasinet katalog liggandes i bilen och efter en snabb slagning i den utav mamman så såg vi att de har Sveriges billigaste bläck, så dit åkte vi på eftermiddagen

Klockan 15 idag så hade vi tid hos BVC, och det besöket gick fort. Och det roliga var att det vart en repris av förra besöket... Så fort vi klätt av Smilla för att hon skulle vägas så passade hon återigen på att pissa ner vågen :) När allt var upptorkat och klart så visade vågen på 4 100gr! Hon har alltså gått upp hela 200gr på 1v, hon e grym!!

På kvällen så var det pappas tur att vara natt ansvarig, så det löste vi galant genom att Smilla fick ligga på soffan inne på pappas "kontor" och sova medans pappa fixade och trixade med cyberspacen och den nya skrivaren. En snabb matning vid 02 tiden och sedan så sov hon igen. Nu är klockan 03:10 och det är dags att logga ut! Imorgon så måste man ringa försäkringskassan och få lite klarhet i hur man fyller i alla formulär. Tydligen så har jag gjort något knasigt eftersom de frågar varför jag ej anmält min ledighet tidigare (vilket jag visst gjort!!). På kvällen ska pappa på möte på jobbet och då får mamma och Smilla lite egen kvalitetstid

28 nov 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)