2012-12-02 1a advent

En tripp ner till Tumba C med Smilla och under tiden så låg mamma kvar hemma och vilade upp sig. Förbi apoteket där vi inhandlade Minifom till Smillas mage. På eftermiddagen begav vi oss till Tungelst där vi firade 1a advent hos mormor och "morfar". Dock så var inte Smilla på sitt bästa humör då hon hade fruktansvärt ont i magen. Hon vart helt röd i ansiktet när hon tog i för att försöka få igång magen. Men precis innan vi skulle åka hem så lyckades hon klämma ur sig lite, så förhoppningsvis så var det tack vare Minifom medicinen. Väl investerade pengar isf

När vi kom hem så tog mamman hand om Smillas mage genom massage och gymnastik och detta gav utdelning nästan omedelbart, vilken lättnad alltså. Särskilt för Smilla. Efter detta så vart hon nästan som en ny person, lite gladare och lite mer med i matchen. Och efter att ha fått lite mat vid 21 tiden så somnade hon ganska fort och hon sover fortfarande nu vid 00.30

Dags för hela familjen att inta sina liggande positioner nu och ladda upp batterierna. Imorgon så skall pappa till tandläkaren så vi får se om han blir frisläppt därifrån :)

3 dec 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)