2012-12-09, 2a advent och Smilla 1 månad

Väckning strax efter 03 för att mata, sedan var det väckning vid 06 tiden för matning. Ungefär så det ser ut varje natt. Men till skillnad från alla andra dagar så har Smilla blivit mycket lugnare nu. Inte alls lika grinig + att det känns som om hon börjar att känna igen ansikten nu. Mamma fick ett stort leende till svar imorse då hon gullade med Smilla. ven farmor lyckades med detta. Sen så får man alltid ett par bonus leenden precis när hon somnat, och den känslan går ej att beskriva hur den känns

Idag så var mamma ute för första gången med bilen sen i början av oktober. Mamma, pappa och Smilla besökte mormor på jobbet. Färden gick bra och inga krångligheter för mamman att få i växlarna efter så långt uppehåll

I övrigt så har det gullats en hel del idag, Smilla varit jätte lugn och endast ett fåtal tårar runnit ner för kinden idag.

Idag så åkte farmor, faster och hunden Strega hem till Finland igen men de beräknas återvända den 22 december igen för att fira jul med oss. Vi vill återigen tacka för all hjälp under dessa dagar, ni är guld värda!

Nu under tidiga kvällen så kom det återigen en hel del snö, får se hur det går imorgon då pappa skall bege sig till jobbet och påbörja hans nya "tjänst" (som varar i ett par månader framöver). Hoppas att det inte är totalkaos på vägarna så man missar halva arbetsdagen bara för det

Klockan är nu 23.35 och mamma och Smilla har precis lagt sig (efter att smilla sovit i 5h) och pappan sitter och fixar lite inför morgondagen. Hoppas nu att Smilla får i sig lite mat innan jag också går och lägger mig så att vi får vila under natten. 5h sömn önskas :)

9 dec 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)