5/1-13

Klockan 11.06 så vaknade jag, och Smilla låg kvar och sov.... "hmmm väntas nu, hon gick och la sig strax efter 10 igår och sover fortfarnde" tänkte jag.... Hon har sovit i över 12h var min första tanke. 

Som tur var så visade det sig att jag hade fel, tydligen så hade mamma vaknat vid 6 tiden och gett Smilla mat och lekt lite. Hon hade visst pratat med mig också och tydligen så hade jag svarat... Märkligt, har inget minne utav det :)

Efter att vi klätt på oss och tagit det lite lugnt så begav vi oss av till vårt andra hem, IKEA. Strosade omkring där i 1h och för första gången på länge så lämnade vi IKEA utan att ha köpt någonting. Händer ju inte allt för ofta. Sen begav vi oss av till Elgiganten för att kika lite. Var på jakt efter en WiFi-dong till vår hembio-anläggning men den fanns inte i Skärholmen, men däremot i Länna. Eftersom vi ändå skulle besöka mammans arbetskamrat i Västerhaninge så bestämde vi oss för att åka förbi Länna och köpa dongen. Som tur var så träffade vi på en bra säljare som förklarade för oss att vi inte skulle få de funktioner vi var på jakt efter med hjälp av WiFi-dongen. Dock så var vi så inne på att få till 3D-känslan istället så vi köpte ett par aktiva 3D-glasögon eftersom mamman sa att hennes tv var 3D-ready. Glasögonen var deras sista de hade och de fick vi köpa för 500kr istället för 1500 som var ordinarie priset. Kul var även att se Smillas reaktion då man kom in på TV-avdelningen på Elgiganten. Hon gillar ju att kolla på tv hemma, då kan ni tänka er hur hon såg ut då hon hade ett 40-tal tv-apparater framför sig på väggarna. STORA ögon på henne. Hon fick även prova ut ett par 3D-glasögon:

 

Efter detta så begav vi oss till Amanda för en fika och Smilla njöt av besöket, en stund... Sen vart hon lite grinig innan hon sen somnade. Efter fikandet så var det dags för Smilla att för första gången få besöka Vegabaren :) Dock fick hon denna gång bara se på hur man äter en gourmetburgare ;)

När vi äntligen kom hem så var det dags att ge Smilla lite mat och sedan gjordes ett längre försök med att få henne att somna. Efter många om och men så somnade hon.

Då var det dags för oss att koppla in systemet med 3D. Då upptäckte pappa att mammas 3D-ready tv inte var 3D-ready utan HD-ready, inte riktigt samma sak va....

Resten av kvällen gick ut på att kolla efter prisvärda 3D Smart TV:n hos Netonnet samt Elgiganten på nätet, vilken djungel alltså. Men vi skall nog hitta en bra lösning på problemet

Pappa uppe sent för att kolla ett program som började 01:40. Mamma förvarnade om att det var min tur att gå upp imorgonbitti och ge Smilla mat. Det innebar att jag inte borde vara uppe för sent.... Jag gick och la mig 03:00

6 jan 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)