5/2-13

02.20 och 03.50, det var tider som Smilla tyckte var bra att börja grina på. Vad pappa tycker skriver vi inte här. Inte alls kul att gå upp dessa tider då ens egen väckarklocka skulle ringa 05.10. Men efter lite kattmat/frukost och lite hjälp av sambon så somnade Smilla strax innan 04.30

Pappas dag på jobbet gick bra, trots allt. Under dagen så var Smilla och mamma på föräldrarkurs samt invägning. Strax över 6kg stannade vågen på, hon växer så det knakar. Under besöket så fick hon även sina 2st 3månaders sprutor. Inte alls skönt men efter en massa tårar så gick smärtan över

Efter detta så begav sig mamma och lillen till mormor där de skulle tillbringa hela dagen samt natten. Detta för att vänja lillen vid att sova på andra ställen än bara hemma.

Detta innebar att pappa fick en helkväll i sin ensamhet. Tänd brasa och frysta jordgubbar framför Tv:n var det som stod på schemat.

Imorgon ska vi till Astrid Lindgrens mottagning i Huddinge för att kolla ifall det är något fel på Smillas mage. Men allt kommer att lösa sig, bra när man fårprofessionell hjälp.

5 feb 2013

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)