Födelsedagen 2012-11-12

Jahapp, idag var det en extra stor dag!

1. Pappan fyller år

2. Vi fick lämna patienthotellet i Danderyd efter 3 nätter

Allt har gått så sjukt bra! Man undrar ibland "när skall hon bli grinig?" "När skall hon trillskas?" Men ingenting, hon är VÄRLDENS snällaste bebbe. Helt otroligt! Och sen att se henne le då hon sover får ju t o m en riktig mans hjärta att slå frivolter! Kan inte med ord beskriva vilken glädje man känner. Det ända man hoppas på just nu är att den där illa luktande lilla navel biten skall lossna! Den luktar f-n päck! T o m så att blöjans innehåll luktar godare, men bara nästan :)

Idag så var det äntligen dags att få lämna hotellet. Det som var riktigt bra var ju att barnmorskan som förlöste mamman var även samma barnmorska som vi hade under utskrivningsdagen! Det var hon som vägde barnet, kom med amningstips m m. Så ni som planerar att föda barn på Danderyd, GÖR DET! Så sjukt bra service där! Och se då till att hamna på patienthotellet, riktigt bra service, eget rum med tv, kylskåp m m.

Bebben hade gått upp 100gr från igår så det såg bra ut. Hörseltestet var det inte heller något fel på! Så himla skönt att kunna lämna utan att ha en massa problem hängandes över sig. Återbesök vart inbokat nu på onsdag och det var väl så där, en annan går på utbildning dessa dagar och det går inte riktigt ihop med planeringen. Har försökt att komma i kontakt med BVC hos oss men tyvärr så behagade de inte att svara samt att de inte ringde upp fast vi lämnade ett meddelande! Hoppas att de ringer upp imorgonbitti för annars kommer pappa att bli lite arg och frustrerad

Pappan gjorde ett litet besök på Barnens hus och det medförde ju inte att man fick mer pengar på sitt konto! Dock så komman ut därifrån med en grym amningskudde samt en amerikansk säng (som man kan ha mellan sig i sängen eller i TV-soffan). Den hade även inbyggd belysning i sig! Svårt och kränga en sådan produkt till mig ;)

Men klart sambon skall ha rätta förutsättningarna då hon ammar. Snart får man hänga upp 2 hinkar under hennes bröst, det bokstavligen talat rinner ut en massa mjölk.

Nu avslutar vi denna härliga födelsedag med lite hopp o lek, imorgon så väntar nya utmaningar på en!!

13 nov 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)