Första natten hemma...

Gårdagens blogg går ej att jämföra med dagens. Ohh herre gud vilken natt :( Den har varit tuff, väldigt tuff och jobbig. För alla 4, t o m så att katten sprang och gömde sig. Bebben har velat bli ammad var 10e minut. Och då tar det ändå 7-8 min att amma. Kortfattat=Jobbigt! Sen i morse, runt 08.30 så ringer sambons telefon och hon svarar, utan o ha en aning om vad hon säger. Lite lätt dissorienterad skulle man kunna säga. Då är det barnmorskan från Danderyd som ringer och frågar hur vi mår. Efter att ha berättat om natten så blir vi erbjudna en tid vid 09.50. Snabbt amma bebben, på med björndräkten och sen ner i bilbarnstolen. DÅ somnar bebben, och hon sover och hon sover. Vi kommer in till barnmorskan och samtalar i 30min och när invägning skall ske, ja då vaknar guldklimpen. Helt otroligt! Vägning och gulsotskontroll görs, sedan dags för amning. Sen somnar bebben igen. Vi åker hem, sambon får äntligen gå och sova en stund och under tiden så tar pappan en lång promenad (1h) med sin underbara dotter och vi kom hem för ca 20min sen, och hon sover fortfarande :) Hoppas att detta nu håller inatt, vore skönt o få vara lite utvilad imorgon. 

Mötet med barnmorskan var riktigt riktigt bra. Bra tips samt förklaring till det som vi upplevt under natten. Kan starkt rekomendera Danderyd!!

Nu ska pappa göra lite mat till mamman samtidigt som dottern ligger kvar i bilbarnstolen inne i köket, fortfarande sovandes :)

13 nov 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)