Julafton

Smillas första julafton anordnades hemma hos oss. Farmor, faster, mormor, "morfar", morbror Jimmy, morbror Billy samt gammelmormor var på besök. Alla hade med sig mat så det var ingen bristvara under kvällen. Julklappsutdelningen gick ganska snabbt då alla fick en varsin förutom Smilla som fick ett par extra. Kläder, smycken samt öppnade bankkonton var det hon fick, och hon var jätte nöjd med det :-)

Pappan fixade till med ljusen på tomten (inte jultomten) och när detta var klart så var det så himla vackert. Var nog topp 3 i vårat område :-)

Smilla orkade med nästan hela dagen, lite svårt att få henne att somna på kvällen. Efter ett par olika försök så slutar det med att Smilla somnar smuttandes på mammas bröst, och mamman hade oxå somnat. Ett urgulligt kodakmoment. 

Klockan 01.58 ringer pappas telefon och då jag svarar så är det enda jag hör "kom hit". Då jag somnat i tv-soffan och är helt borta då jag svarar så undrar jag vilket objekt det gäller. Jag tror jag är på jobbet. Efter ett tag, då min hjärna börjat samarbeta med resten av kroppen så inser jag att det är sambon som ringer från sovrummet. Bara ner och flytta Smilla från vuxensängen till bäbissängen, och det gick smidigt, pappa var smidig som en gasell

Stort tack till alla som var med och firade jul med oss

25 dec 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)