Nyårsafton 2012

06:33 så ringde den mänskliga väckarklockan. Mamman upp på 2 röda, pappan låg kvar och snarkade. Dock var det inte något som blev något långvarigt för pappan utan han fick också snällt kliva upp för att hjälpa till. Vilket han gladerligen gör, tydligen i sömnen :)

Smilla varit super gosig under hela morgonen och hon log var 5 min. Ytterst lite gnällande under hela förmiddagen. Efter att hon fick i sig sin frukost så fick hon ligga i sängen igen och där låg hon och jollrade i 2h. Pratade med sig själv, med gossedjuren, med täcket och allt annat som ligger i sängen. Sedan var det dags för brunch och ännu mer leenden. Exakt klockan 12:00 så somnade hon och mamma passade på att åka till Ica Maxi och handla lite. Pappa satt nere på kontoret och surfade lite och tog det bara lugnt. Vid 13:30 var det dags att börja göra sig klar inför kvällens händelser. Familjen skall bege sig till Mälarhöjden för att fira in det nya året med goda vänner och en massa barn. Mamma kör och pappa kommer att titta på ;)

.............................................................................................................................................

31 dec 2012

© 2012 Jaje.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)